U bekijkt de vacature:


Wij zoeken productiemedewerkers

Geplaatst op: 11-08-21

Voor een mooi Veenendaals bedrijf dat actief is in de levensmiddelen zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers. Het werk is mede in gekoelde ruimtes vanwege de versheid van producten. U werkt in een leuke werkomgeving met afwisselend werk met uitzicht op een vast dienstverband.

Het betreft een fulltime functie, bent u echter parttime beschikbaar dan nemen wij ook graag de mogelijkheden met u door. Het werk is op vaste tijden, niet in ploegendiensten en er is sprake van een wekelijkse betaling.

Voor deze functie is geen vereiste opleiding, veilig werken voor zover van toepassing wordt ter plekke uitgelegd. Ervaring is ook geen eis, een positieve instelling wel.

Voor deze functie gelden geen aanvullende functie eisen, wel is het van belang dat u op uw werkplek in Veenendaal kan komen.

Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en zien uw reactie graag tegemoet. Wanneer u nog vragen heeft zijn wij uiteraard altijd telefonisch bereikbaar, een email sturen kan ook!

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: