U bekijkt de vacature:


Wij zoeken een beveiligingsmonteur!

Geplaatst op: 7-08-21

Wij zijn op zoek naar een beveiligingsmonteur voor het installeren, programmeren en opleveren van alarminstallaties, brandmeldinstallaties, camera- en toegangscontrolesystemen. Ook het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud behoort tot de dagelijkse praktijk. Je hebt ook een belangrijke informerende rol. Klanten zitten vol vragen en verwachten duidelijke instructies. Je bent goed in staat te communiceren en brengt je brede ervaring mee omdat je deze al hebt opgedaan in de branche.

Wij bieden een langdurige overeenkomst met de intentie voor een vast dienstverband. U werkt in een leuke groep collega’s, heeft een gevarieerd en afwisselend takenpakket en krijgt veel mogelijkheden tot opleidingen en ontwikkeling binnen het bedrijf.

We zoeken een beveiligingsmonteur met afgeronde opleiding en dusdanig veel werkervaring dat je je werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren. U bent in staat in goed Nederlands te communiceren en bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs.

Naast de genoemde voorwaarden bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden, een eigen auto, mobiele telefoon en werkkleding. Ook staat de opdrachtgever altijd open voor positieve initiatieven van zijn medewerkers. We hopen met deze vacature uw interesse gewekt te hebben en zien uw reactie graag tegemoet.

 

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: