U bekijkt de vacature:


Wij zoeken 12 betontimmerlieden

Geplaatst op: 16-02-21

Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar 12 betontimmerlieden/bekistingstimmerlieden in de regio’s Groningen, Warmenhuizen, Harderwijk, Emmen en Wolvega. Het betreffen meerdere grotere projecten en het bedrijf heeft landelijk voor langere tijd werk.

Het werk bestaat uit het maken van traditionele bekistingen en op sommige projecten uit systeembekistingen en wandbekistingen, afhankelijk van uw ervaringen kunnen we kijken op welk project wij u het beste kunnen plaatsen.

We zoeken timmerlieden met een beroepsopleiding en minimaal 2 jaar werkervaring als zelfstandig werkend betontimmerman. Door de jaren heen zijn de opleidingen verandert maar we zoeken timmerlieden met een afgeronde opleiding, VCA is een pre.

Wij hebben voor lange tijd werk bij een mooie bouwonderneming met mooie vooruitzichten. Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en komen graag met u in contact. Wij kunnen zowel kandidaten in loondienst als ZZP’ers voorstellen voor deze functie.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: