U bekijkt de vacature:


Wij zijn op zoek naar onderhoudsschilders! Langdurige projecten, ook in de winter!

Geplaatst op: 27-08-21

Wij zijn voor diverse langdurige projecten en vacatures voor vast dienstverband op zoek naar ervaren onderhoudsschilders. Wij hebben diverse aanvragen voor leuke projecten waarbij ook de eerste aanvragen voor de winter, opvolgend op de zomerprojecten al binnen zijn. Wij zoeken op dit moment schilders in de regio Arnhem, dit ruim gezien. We kunnen zowel kandidaten in loondienst als ZZP’ers plaatsen. Het werk is voor 37,5 uur per week.

Wij zijn op zoek naar opgeleide en ervaren onderhoudsschilders. Wij zijn op zoek naar collega’s die de werkzaamheden zelfstandig kunnen uitvoeren.

U heeft bij voorkeur een eigen auto en een rijbewijs, is dit niet het geval meldt u dit dan, dan zoeken wij een collega met vervoer uit uw regio.

Wij hebben erg leuk onderhoudsschilderwerk, van particulier tot monument, kwaliteit staat bij onze opdrachten hoog in het vaandel, wij hopen u hiermee een leuke baan aan te kunnen bieden en zien uw reactie graag tegemoet zodat we op korte termijn met u in contact kunnen komen.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: