U bekijkt de vacature:


Voorlieden en betontimmerlieden gevraagd.

Geplaatst op: 31-01-21

Wegens aankomende werken in 2014 zijn we op zoek naar een voorman betontimmerman en betontimmerlieden. De projecten zullen begin 2014 aanvangen, we hebben werk op meerdere projecten voor ervaren timmerlieden. Er zijn projecten met traditionele bekistingen, wanden, prefab elementen etc.

We vragen ervaring als betontimmerman en als voorman ervaring als leidinggevende. Een opleiding timmeren of betontimmeren is gevraagd. We werken met diverse bekistingssystemen maar ervaring met het Dako Bekistingssysteem is hele grote pre.

Wij bieden werk voor langere tijd of zelfs voor vast dienstverband, toch zijn zowel kandidaten in loondienst als ZZP’ers welkom om te reageren.  Werktijden zijn conform de werktijden op de diverse bouwlocaties.

We zoeken kandidaten in de provincies Utrecht, Zuid Holland, Brabant en Gelderland, de woonplaats van de voorman betontimmerman is bij voorkeur in de regio Den Bosch/Oss.

Wij hopen met deze vacature uw interesse gewekt te hebben. We zien uw reactie graag tegemoet en hopen op een snelle voorspoedige samenwerking.

betontimmerman

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: