U bekijkt de vacature:


ViaVia Personeelszaken zoekt tegelzetters

Geplaatst op: 25-12-20

Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar allround tegelzetters. Het werk betreft werk bij een middelgroot tegelzetbedrijf met zowel nieuwbouw- als renovatiewerkzaamheden. Wij zoeken tegelzetters die ook vloertegels in de specie kunnen zetten. Bent u op zoek naar een leuke baan en bent u een tegelzetter met deze ervaring dan zien we uw reactie graag tegemoet.

De werkzaamheden vinden plaats in de regio’s Utrecht en Den Haag, ons wervingsgebied zit dan ook in deze regio’s. Bent u woonachtig in 1 van beide regio’s en heeft u eigen vervoer met de gewenste ervaring dan stellen wij u graag voor bij onze opdrachtgever.

We zoeken tegelzetters met een afgeronde vakopleiding en relevante werkervaring, VCA is een pré . Wij hebben werk voor lange tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Zowel kandidaten in loondienst of ZZP’ers die geen vast dienstverband ambiëren zijn welkom te reageren.

De werktijden zijn conform de werktijden van de aannemer of bij particulier werk flexibeler inplanbaar. U ontvangt het door het tegelzetbedrijf aangeboden salaris. De duur van de overeenkomst is mede afhankelijk van het functioneren. Er zijn binnen het bedrijf goede arbeidsvoorwaarden.

Bij voorkeur heeft u eigen vervoer. heeft u dit niet vermeld dit dan aub, wij verzoeken u dan te koppelen met een tegelzetter met vervoer.

We hopen door middel van deze vacature uw interesse gewekt te hebben. We zien uw reactie graag binnen een week tegemoet zodat we u kunnen voorstellen bij onze opdrachtgevers met openstaande vacatures.

Tegelzetter

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: