U bekijkt de vacature:


ViaVia Personeelsdiensten zoekt vier ervaren schilders.

Geplaatst op: 24-08-21

Wij zijn per direct op zoek naar vier onderhoudsschilders in de regio Veenendaal, Apeldoorn en Arnhem. Wij hebben eerst een aantal maanden buitenwerk en voor de winter staan er al weer diverse binnenprojecten dus u kunt voor zeer lange tijd aan het werk.

De werktijden zijn zoals gebruikelijk 37,5 uur per week tenzij anders wordt overlegd. Het betreft werk voor zeer lange tijd met uitzicht op een contract bij goed functioneren.

Wij zoeken bij voorkeur schilders met een afgeronde opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring als zelfstandig onderhoudsschilder, het belangrijkste is dat u alle facetten beheerst om goed onderhoudswerk te maken.

U heeft bij voorkeur een rijbewijs en eigen vervoer om op uw werk te komen, heeft u dat niet dan proberen we u te koppelen met een collega met vervoer.

Wij bieden een leuke baan, zowel kandidaten in loondienst als ZZP’ers zijn welkom te reageren. We zien uw reactie graag tegemoet en hopen dat u op korte termijn kan beginnen, ook koppels zijn van harte welkom te reageren.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: