U bekijkt de vacature:


ViaVia Personeelsdiensten zoekt tegelzetters!

Geplaatst op: 27-02-21

Voor meerdere projecten is ViaVia Personeelsdiensten op zoek naar tegelzetters. Wij hebben werk in zowel de nieuwbouw als renovatie dus afhankelijk van uw wensen kunnen we u plaatsen op het werk dat u het meeste ligt. We zoeken ervaren tegelzetters die zelfstandig de werkzaamheden kunnen uitvoeren. U werkt ook in teamverband maar als het nodig is en u werkt alleen dan moeten de werkzaamheden zonder problemen kunnen worden uitgevoerd.

We zoeken tegelzetters met een afgeronde vakopleiding en minimaal 2 jaar werkervaring als zelfstandig tegelzetter. VCA is een pre maar wij bieden ook de mogelijkheid dit te behalen.

Wij kunnen zowel kandidaten in loondienst als ZZP’ers plaatsen, voor beide hebben we werk voor lange tijd, voor de kandidaten in loondienst die het beste functioneren is er een mogelijkheid voor een vast contract.

De werkzaamheden vinden plaats op projecten voornamelijk tussen Ede en Amsterdam. Komt u dus uit de regio Ede, Amsterdam, Utrecht of tussen gelegen dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren.

Wij zoeken kandidaten bij voorkeur met eigen vervoer zodat u zelf op het project kunt komen, daarnaast bent u representatief en kunt u zich goed verstaanbaar maken in het Nederlands.

Wij bieden u een leuke baan bij een mooi gezond bedrijf met goede toekomstperspectieven. Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en zien graag uw reactie tegemoet.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: