U bekijkt de vacature:


ViaVia Personeelsdiensten zoekt tegelzetters in Zuid Holland.

Geplaatst op: 19-08-21

Voor een tegelzetbedrijf met diverse projecten in Zuid Holland zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren tegelzetters. Het bedrijf heeft werk op diverse projecten bij zowel particulier, nieuwbouw en renovatie. We zoeken tegelzetters die alle facetten van het vak verstaan. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging dan zien we uw gegevens graag tegemoet. Zowel loondienst als ZZP is voor deze vacature mogelijk, ook hebben we de mogelijkheid een koppel te plaatsen.

 

We zoeken ervaren tegelzetters die alle facetten van het vak beheersen en zelfstandig kunnen werken, in dat geval hebben we voor lange tijd werk in de regio Zuid Holland, het bedrijf heeft meerdere projecten en voor lange tijd werk.

 

We zoeken tegelzetters met een afgeronde opleiding en wanneer u in het bezit bent van VCA dan is dit een pre. We bieden ook de mogelijkheid dit te behalen.

 

We hopen uw interesse voor deze vacature gewekt te hebben en zien uw C.V. graag tegemoet. Vragen beantwoorden we uiteraard ook graag wanneer u deze heeft.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: