U bekijkt de vacature:


ViaVia Personeelsdiensten zoekt onderhoudsschilders

Geplaatst op: 1-09-21

ViaVia Personeelsdiensten zoekt een ervaren onderhoudsschilder in de regio Ede/Bennekom. De werkzaamheden zullen ook plaats vinden in deze regio en betreffen onderhoudswerkzaamheden aan met name woningen en zakelijke objecten.

We zoeken ervaren zelfstandig werkende schilders. U kunt in principe volledig zelfstandig een project door werken al zult u in de meeste gevallen met collega’s een project afronden.

De functie betreft in eerste instantie een tijdelijke functie maar met zicht op langere duur. Zowel kandidaten in loondienst als ZZP’ers mogen reageren. Werktijden worden in overleg vast gelegd. Beloning conform inschaling CAO.

U bent correct tegenover de opdrachtgevers en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs.

Wij hopen uw interesse voor deze vacature gewekt te hebben. We hebben de afgelopen jaren vele schilders mogen plaatsen bij diverse opdrachtgevers waarvan ook diverse schilders een vast dienstverband hebben verkregen bij onze opdrachtgever. Ook ZZP’ers zijn van harte welkom te reageren. Wij verwachten net als de afgelopen jaren diverse vacatures voor ervaren schilders.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: