U bekijkt de vacature:


ViaVia Personeelsdiensten zoekt een werkplaatstimmerman

Geplaatst op: 26-02-21

Voor een mooie bouwonderneming zijn we op zoek naar een werkplaatstimmerman.  Het bedrijf produceert eigen HSB elementen en heeft veel werk in opdracht. Zij zoeken voor het team een ervaren werkplaatstimmerman die ervaring heeft met HSB elementen en vanaf een tekening deze elementen kan produceren.

We zoeken bij voorkeur een kandidaat in loondienst omdat er bij deze vacature wordt gekeken naar de langere termijn en er bij goed functioneren een contract wordt aangeboden. ZZP’ers die ervaring hebben met het maken van HSB elementen mogen ook reageren.

U woont bij voorkeur in de regio Vianan-Schoonhoven.-Montfoort-Gorinchem. U bent zelf in staat het bedrijf te bereiken en u kunt goed communiceren en lezen in het Nederlands.

Het bedrijf zoekt een timmerman met afgeronde opleiding timmeren of werkplaatstimmeren met minimaal 3 jaar relevante werkervaring als werkplaatstimmerman. VCA is een pre maar geen eis.

Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en zien uw reactie graag tegemoet zodat we u voor kunnen dragen voor deze functie.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: