U bekijkt de vacature:


ViaVia Personeelsdiensten zoekt een timmerman in de regio Doorn/Wijk bij Duurstede

Geplaatst op: 17-02-21

Voor een timmerbedrijf/aannemer met projecten in de regio Doorn/Wijk bij Duurstede zoeken we een ervaring onderhoudstimmerman voor diverse onderhouds- en renovatieprojecten. Kwaliteit van het geleverde werk staat voorop, samen met een collega bent u het visitekaartje van het bedrijf.

We zoeken een timmerman die samen met een collega volledig een restauratie of onderhoudsproject kan afronden. U heeft een afgeronde opleiding, minimaal 3 jaar werkervaring en VCA is een pre maar geen eis.

Wij zoeken een timmerman die zelfstandig op diverse projecten in de buurt van Doorn kan komen, een rijbewijs en eigen auto is dus zeker een pre.

Wij kunnen zowel een kandidaat in loondienst als een ZZP’er plaatsen, er is geen voorkeur dus u wordt beide uitgenodigd te reageren. U bent woonachtig in de regio Doorn/Langbroek/Wijk bij Duurstede.

Wij bieden een leuke afwisselende functie bij een MBK aannemer met veel regionale projecten. Wij hopen u interesse voor deze vacature te hebben gewekt en komen graag met u in contact.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: