U bekijkt de vacature:


ViaVia Personeelsdiensten zoekt een keukenmonteur/chauffeur.

Geplaatst op: 17-11-13

Onze opdrachtgever heeft wegens toegenomen drukte behoefte aan een extra keukenmonteur/chauffeur. We zijn op zoek naar een monteur met ervaring die ook ter plekke middels kleine aanpassingen een compleet keukenblad aflevert en monteert. Omdat er veel granieten keukenbladen tussen zitten is er dus ook sprake van tilwerk.

U werkt samen met de klant of u werkt samen met een collega en vervoert en monteert een compleet keukenblad. U bent flexibel en ben bereid bij drukte langer te werken. Het bedrijf werkt zowel in Nederland als Belgie maar ook in Duitsland, er zitten dus klussen op grote werkafstand bij.

U bent in bezit van een B Rijbewijs, geeft de opdracht grootste prioriteit, u werkt rustig en precies en heeft ervaring in de keukenbranche. We zoeken een kandidaat uit Tiel of hooguit 20 kilometer van Tiel vandaan. Bij goed functioneren behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Wanneer u interesse heeft in deze vacature zien wij uw reactie graag tegemoet.

Keukenmonteur

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: