U bekijkt de vacature:


ViaVia Personeelsdiensten zoekt commercieel talent!

Geplaatst op: 18-02-21

ViaVia Personeelsdiensten is voor één van haar commerciële opdrachtgevers op zoek naar Sales Professionals. Het bedrijf heeft een uniek reclameconcept waarbij regionaal grote en MKB ondernemers worden gekoppeld waardoor beide een hogere omzet en marge kunnen genereren. Uw taak is dit product te verkopen door de koppeling door middel van een advertentie tot stand te brengen. U komt hierdoor met zowel de grote ondernemingen als MKB ondernemer in contact en u bouwt een lokaal netwerk aan ondernemers op.

Wij vragen minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Een opleiding in de commerciële richting is een grote pre, relevante werkervaring met goede referenties kan echter ook in uw voordeel spreken

We zoeken kandidaten in de regio Gelderland, Noord Brabant en Utrecht, de eerste focus qua uitbreiding van de activiteiten ligt in deze regio en de kandidaten die in aanmerking komen voor de vacatures komen bij voorkeur uit deze regio.

Wij bieden een leuke baan binnen een leuk team met veel ondersteuning. U ontvangt daarnaast een marktconform salaris met aanvullende bonusregeling. Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en zien uw sollicitatie graag tegemoet.  Bij interesse verzoeken wij u een C.V. met foto te mailen of per post te versturen.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: