U bekijkt de vacature:


ViaVia Personeelsdiensten B.V. zoekt een Voorman Betontimmerman

Geplaatst op: 7-02-21

Voor een opdrachtgever waar we al lang mee samen werken zoeken we een Voorman Betontimmerman. We zoeken een kandidaat uit de buurt van Oss, Veghel, Den Bosch of omgeving.

Als voorman betontimmerman bent u volledig bekend met het DOKA bekistingssysteem aangezien onze opdrachtgever hier bijna alle projecten mee werkt. Daarnaast bent u bekend met  het Pal Toren ondersteuningssysteem.

We zoeken een kandidaat die zelfstandig tekening kan lezen van zowel de bekisting als de bewapening en hier een terugkoppeling over kan maken richting uitvoering.

We zoeken een kandidaat die in het bezit is van VCA, behalen is via ons ook mogelijk maar reeds bezitten heeft voorkeur. “Werken aan het Spoor” en een heftruckbewijs zijn een pre. Voor een goed functionerend werk dient u op deze werken goed Nederlands te spreken en kunnen lezen aangezien de opdrachten ook in deze taal zijn opgesteld en veilig werken bovenaan staat.

U bent zelf in staat op het werk te komen of naar het bedrijf te komen van waar u mee kunt rijden, we bekijken hierbij wat voor u het voordeligste werkt.

We bieden een leuke baan met goede vooruitzichten. Wij hebben al meerdere kandidaten voor langere tijd (>1 jaar) mogen plaatsen over in dienst zien treden bij onze opdrachtgever.

We hopen uw interesse gewekte te hebben en zien uw reactie graag tegemoet.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: