U bekijkt de vacature:


Timmerman timmerfabriek 

Geplaatst op: 15-08-21

Voor een bedrijf in de buurt van Waalre zoeken wij een timmerman timmerfabriek. Het bedrijf maakt prefab bekistingen voor de betonindustrie, specialistisch werk, intern kunt u worden opgeleid voor deze functie.

 

Het werk betreft een vast dienstverband in een team met enthousiaste collega’s. Het is een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden wanneer de kennis en/of ervaring niet aanwezig is.

 

Het betreft een functie in de regio Waalre, de werktijden zijn conform werktijden opdrachtgever en op doordeweekse dagen, het contract betreft een aanstelling voor vast met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Wij bieden een opleiding binnen het bedrijf of aanvullende cursussen daar waar nodig. Ervaring is daarom geen harde eis.

 

Vanwege de aansturing en de opleiding/cursussen die eventueel gevolgd moeten worden is kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift gewenst.

 

We hopen met deze leuke vacature uw aandacht getrokken te hebben en komen graag met u in contact. Wij hopen dat u de juiste kandidaat bent voor deze vaste aanstelling. We zijn uiteraard altijd bereid vragen te beantwoorden, we zijn per telefoon en email altijd bereikbaar.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: