U bekijkt de vacature:


Timmerlieden gevraagd in Amsterdam

Geplaatst op: 12-02-21

Voor diverse mooie projecten in de regio Amsterdam zijn we per direct op zoek naar bouwtimmerlieden. Onze opdrachtgever heeft werk in de nieuwbouw maar ook veel in het onderhoud, afhankelijk van uw wensen kunnen we een project kiezen. We hebben werk voor zowel ZZP’ers als bouwtimmerlieden in loondienst.

De werkzaamheden zijn in de regio Amsterdam, de werktijden zijn conform de werktijden van het bouwbedrijf. Betaling is mogelijk volgens CAO inschaling of als ZZP’er.

We zoeken timmerlieden met een afgeronde beroepsopleiding en minimaal 24 maanden werkervaring als zelfstandig werkend timmerman. Kwaliteit staat bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel waarbij zelfstandig kunnen werk gewenst is. VCA is een pré maar geen eis.

Uw bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en/of eigen vervoer.

We hopen met deze vacature uw interesse gewekt te hebben. Uiteraard zijn wij altijd bereid uw vragen te beoordelen. Wij proberen onze kandidaten altijd voor lange tijd te plaatsen of in aanmerking te laten komen voor een vast dienstverband. Bij interesse zien we uw C.V. graag tegemoet. Eventuele vragen kunt u ons altijd emailen of stellen per telefoon.

 

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: