U bekijkt de vacature:


Technisch medewerker binnendienst

Geplaatst op: 11-06-13

Wij hebben een fulltime baan als technisch medewerker binnendienst voor een gemotiveerde technisch medewerker die op zoek is naar een leuke nieuwe uitdaging. Onze opdrachtgever houdt zich bezig met de verkoop, onderhoud en certificering van meet- en regelapparatuur zoals dauwpuntmeters, zuurstofmeters, etc..
Onze opdrachtgever heeft zich door eigen ontwikkeling van diverse technologieën weten te onderscheiden binnen de markt en heeft hierdoor een sterke snel groeiende positie in de markt. Het bedrijf is een platte organisatie met voldoende mogelijkheden voor groei in de toekomst. Om het team te versterken zijn ze op zoek naar een technisch medewerker.

Wegens de specifieke technieken is ervaring niet vereist. Een opleiding met een technische achtergrond is zeker een pré, de basis technische kennis wordt gevraagd. De opleiding en inwerkperiode zullen intern plaats vinden.

De werkzaamheden bestaan uit:
• Controleren van de meet- en regelapparatuur.
• Verwerken van de meetresultaten.
• Maken van offertes en prijsopgaves.
• Verzendklaar maken van de gecontroleerde apparatuur.
• Etc.

U heeft affiniteit met techniek, u kan secuur en netjes werken en heeft basiskennis van de computer/word/Excel.

Het betreft een fulltime functie, werktijden conform kantoortijden, enkele uitzondering met overwerk maar zeker niet standaard.

De vacature betreft een fulltime functie voor vast dienstverband. De werklocatie is Veenendaal.
Kunt u zich vinden in deze omschrijving en hebben wij uw interesse gewekt? Dan zien wij graag uw C.V. met motivatie tegemoet. Uiteraard beantwoorden wij ook graag uw overgebleven vragen.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: