U bekijkt de vacature:


Per direct 4 schilders gezocht

Geplaatst op: 6-09-13

Voor meerdere met name nieuwbouw projecten in de regio Hengelo/Enschede zoeken we 4 nieuwbouwschilders. Wij hebben langere tijd werk bij een middelgroot schildersbedrijf dat zowel nieuwbouw als onderhoudswerk uitvoert, de eerste nadruk ligt op nieuwbouwschilderwerk. We zoeken ervaren schilders die zelfstandig kunnen werken. U kunt zowel werken in loondienst als op ZZP basis.

Het werk is conform de tijden schilderscao. U werkt voor langere tijd, de exacte termijn is afhankelijk van de prestaties, bij goed werk in ieder geval voor langere tijd.

U heeft een opleiding schilderen LTS/primair of vergelijkbaar, of aantoonbare werkervaring. Werkervaring als zelfstandig schilder is een eis.  U bent in staat om zelfstandig of met een collega op de werklocatie te komen.

We hopen middels deze vacature uw interesse te hebben gewekt en zien uw reactie graag tegemoet. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar.

Onderhoudsschilder

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: