Onze diensten

ViaVia Personeelsdiensten is een allround speler in de branche van personeelsdiensten. Op onze diensten zijn altijd de Algemene Voorwaarden van de N.B.B.U. van toepassing.  Deze zullen altijd aan u worden verstrekt en bieden u duidelijkheid en zekerheid.

Onze diensten zijn altijd maatwerk en wij hebben voor elke opdrachtgever, binnen de geldende wet- en regelgeving, een persoonlijke invulling. Wij doen dit bovendien op een persoonlijke manier met korte lijnen waardoor u verzekerd bent van een goede invulling van uw aanvraag.

Wij gaan uiteraard graag het gesprek met u aan welke dienst het best aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.  Kijk onderstaand naar de door ons aangeboden diensten:

 

> Uitzenden

Uitzenden is de meest flexibele manier van bemiddeling. Onze medewerkers springen tijdelijk in op de plek waar u ze nodig heeft. Of dit nu gaat om een korte, lange of projectperiode, wij staan voor u klaar. Bevalt een werknemer, dan heeft u de mogelijkheid om de werknemer na de afgesproken periode kosteloos bij u in dienst te nemen.

 

> Payroll

Wanneer u gebruik maakt van onze Payrollservice, dan besteedt u het juridische werkgeverschap en alle administratieve taken aan ons uit. Dit heeft voor u als onderneming alle bijkomende voordelen; u kunt zich samen met de werknemers volledig richten op de werkzaamheden en wij nemen alle administratie en verantwoordelijkheden van u over. Omdat wij ook het risico bij ziekte van u over nemen bent u in veel gevallen een stuk voordeliger uit. Payroll is net als alle andere diensten maatwerk, wij gaan dan ook graag het gesprek met u aan om alle aspecten van de payroll met u te door te nemen.

 

> Werving & selectie

Wij hebben een uitgebreide database van potentiële kandidaten voor functies in diverse branches. Op het moment dat een kandidaat nog niet ingeschreven staat beschikken wij over diverse mogelijkheden en netwerk om alsnog de juiste kandidaat voor uw onderneming te selecteren. In overleg stellen wij een werving en selectie plan op. Aan de hand van dit plan dragen wij uiteindelijk de door ons geselecteerde kandidaten aan u voor. Achteraf kunt u alsnog beslissen om de werving en selectie te combineren met bijvoorbeeld een uitzendovereenkomst.

Het plaatsen van vacatures bij ViaVia Personeelsdiensten is, net als bij vacatures op uitzendbasis, altijd gratis. Zodra wij uw opdracht naar tevredenheid hebben ingevuld, worden besproken kosten in rekening gebracht.

 

> Outplacement

Door diverse omstandigheden kan het voor komen dat u, al dan niet tijdelijk, te weinig werk heeft voor uw medewerkers. Een eventueel ontslag is een langslepend, emotioneel en vaak kostbare oplossing. Een outplacementtraject biedt in veel gevallen de oplossing voor zowel de werknemer als werkgever. Wij nemen graag de mogelijkheden voor een outplacementtraject met u door met als doel een positieve oplossing voor zowel uw organisatie als uw werknemers.

 

> Detachering

Wanneer u gebruik maakt van medewerkers op detacheringsbasis, leent u medewerkers in die bij ViaVia Personeelsdiensten in dienst zijn. Dit voor een vooraf met elkaar afgesproken periode. Het werkgeverschap ligt bij ons inclusief de daarbij horende risico’s en administratieve verantwoordelijkheden.

Wanneer u een vacature heeft die u graag ingevuld wil zien met een medewerker op detacheringsbasis, dan treden wij graag met u in contact. Ook hier is sprake van maatwerk omdat iedere opdrachtgever andere wensen en verwachtingen heeft. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om al uw vragen beantwoord te krijgen.

 

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: