U bekijkt de vacature:


Onderhoudsschilders gevraagd regio Wijchen

Geplaatst op: 9-09-21

Voor diverse projecten in de regio Wijchen zijn we op zoek naar ervaren schilders. Het betreft onderhoudswerk waarbij er nog een deel buitenwerk afgewerkt moet worden en een deel is binnenwerk. De opdrachtgever stelt een langdurige samenwerking bovenaan en hecht veel aan een hoge kwaliteit van het schilderwerk. Bent u nog op zoek naar die leuke baan? Reageer dan nu!

Beloning vindt plaats conform de inschaling CAO of op afgesproken tarief voor ZZP. Koppels kunnen ook reageren op deze vacature. De werktijden in overleg en het aantal uur is 37,5 uur per week.

We zoeken schilders met een afgeronde beroepsopleiding en minimaal 2 jaar ervaring. VCA is geen eis maar wel een pré. U moet geheel zelfstandig alle facetten van het vak uit kunnen voeren. Er zijn mooie onderhoudsprojecten waarbij de kwaliteit staat voorop staat. U bent bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer en een geldig rijbewijs.

Wij hopen u interesse in deze vacature gewekt te hebben en komen graag met u in contact. Wanneer u vragen heeft beantwoorden wij deze uiteraard graag. Wilt u direct solliciteren dan vragen wij u om uw C.V. te mailen naar het emailadres.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: