U bekijkt de vacature:


Onderhoudsschilders gevraagd regio Veenendaal

Geplaatst op: 29-08-21

Voor een mooi en goed bekend schildersbedrijf zijn we op zoek naar schilders in de regio Veenendaal. Het bedrijf heeft een goede reputatie en zowel in de zomer als winter meer dan voldoende werk. We kunnen zowel kandidaten in loondienst als ZZP schilders voorstellen. Bij dit bedrijf komt kwaliteit nog op de eerste plaats!

Het bedrijf werkt conform standaardwerktijden en biedt een uitstekende beloning. Daarnaast behoort een contract tot de mogelijkheden.

We zoeken schilders die alle werkzaamheden zelfstandig kunnen uitvoeren, dit wil overigens niet zeggen dat u zonder collega’s werkt maar wel dusdanig zelfstandig werkt dat u een goede kwaliteit schilderwerk kunt afleveren.

Bij voorkeur heeft u een rijbewijs en spreekt u goed Nederlands, u bent het visitekaartje van het schildersbedrijf dat bekend staat om een hoge kwaliteit en net werk.

Stelt u kwaliteit ook voorop en zoekt u mooie projecten waar u goed werk mag en kan leveren? Dan stellen we u graag voor bij dit bedrijf!

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: