U bekijkt de vacature:


Onderhoudsschilders gevraagd regio Veenendaal-Utrecht

Geplaatst op: 8-09-21

ViaVia Personeelsdiensten is op zoek naar onderhoudsschilders in de regio Veenendaal/Utrecht. Wij kunnen per direct schilders inzetten bij diverse projecten. Bent u op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben werk bij particulieren en bedrijven op zowel kleinere als grote projecten.

We zoeken zelfstandig werkende schilders die geheel zonder begeleiding een klus kunnen voltooien. Natuurlijk wordt er keurig uitgelegd wat de bedoeling is echter de werkzaamheden dienen zelfstandig uitgevoerd te worden. U moet zelf in staat zijn op de projecten te komen en deze liggen voornamelijk in de regio Veenendaal-Utrecht.

Zowel kandidaten in loondienst als ZZP’ers zijn van harte welkom te reageren op deze vacature, bij goed functioneren loopt het werk door met binnenwerk.

We zoeken gediplomeerde schilders met relevante werkervaring om diverse projecten uit te voeren. U bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Onderhoudsschilder

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: