U bekijkt de vacature:


Onderhoudsschilders gevraagd regio Nijmegen

Geplaatst op: 28-08-21

Voor diverse projecten in de regio Nijmegen (binnen en buitenwerk)  zijn we op zoek naar ervaren onderhoudsschilders. We hebben werk op mooie projecten waar werk van hoge kwaliteit gewenst is, Bij goed functioneren hebben we goede vooruitzichten voor de gehele winter.

Er zijn diverse projecten zowel binnen als buiten. We kunnen op deze projecten zowel ZZP’ers als schilders in loondienst plaatsen. Ook schilders die als koppel werken zijn van harte welkom te reageren.

We zijn op zoek naar schilders met een afgeronde beroepsopleiding. VCA is een pré maar zeker geen eis. U heeft bij voorkeur enkele jaren ervaring waardoor u geheel zelfstandig en veilig uw werk met een goed eindresultaat kan afronden.

Bij voorkeur heeft u een eigen auto en rijbewijs, wanneer dit niet zo is proberen we u te koppelen met een collega. U bent het visitekaartje van onze opdrachtgever en kunt zich in ieder geval in goed Nederlands verstaanbaar maken naar de klant en collega’s.

We hopen met deze vacature uw interesse gewekt te hebben. Uiteraard kan het zijn dat u nog vragen heeft, u kunt ons altijd telefonisch bereiken in dat geval of uw vragen stellen per email. Wilt u in aanmerking komen voor deze vacature dan verzoeken wij u om uw C.V. aan ons toe te sturen.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: