U bekijkt de vacature:


Onderhoudsschilders gevraagd in Tiel

Geplaatst op: 10-09-21

We zijn in de regio Tiel op zoek naar enkele schilders voor diverse projecten. Het betreft voornamelijk onderhoud en bij uitzondering nieuwbouw. Het belangrijkste is een hoge kwaliteit en we vragen dan ook schilders die zelfstandig de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

We kunnen zowel kandidaten in loondienst als ZZP’ers plaatsen.

Het werk is conform de tijdens van het schildersbedrijf, er is lange tijd werk en het salaris is conform inschaling CAO of als ZZP’er in overleg met het schildersbedrijf.

We zoeken ervaren schilders, u moet uw werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren. Daar staat een mooie zelfstandigheid en mooie projecten tegen over.

U dient is goed Nederlands te communiceren met de klanten, je bent het visitekaartje van het bedrijf, daarnaast vragen wij bij voorkeur rijbewijs B. Wanneer u dit niet heeft proberen we u te koppelen aan een collega met auto en rijbewijs.

We hopen met deze vacature uw interesse gewekt te hebben en zien uw reactie graag tegemoet. Er is werk voor lange tijd, ook hebben al meerdere schilders na een tijdelijke periode een jaarcontract gekregen en hebben onze opdrachtgevers ook veel werk in de winter. Voor vragen zijn wij uiteraard altijd bereikbaar.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: