U bekijkt de vacature:


Machinaal timmerman gevraagd

Geplaatst op: 17-08-21

Voor een bedrijf uit de buurt van Lopik zijn we op zoek naar een machinaal timmerman voor de werkplaats. Vanuit de werkplaats worden prefab producten geproduceerd voor montage op de bouwplaats. Vanwege drukte en toegenomen werkzaamheden is er plaats voor een nieuwe machinaal timmerman werkplaats. De werkzaamheden zijn voor 3 maanden en bij goed functioneren voor langer en mogelijk voor vast.

We hebben een uitdagende functie met uitstekende toekomstperspectieven. Aanvang na de Bouwvak, werktijden conform werktijden van de werkplaats en beloning conform CAO.

We zoeken een timmerman met werkplaatservaring die zelfstandig, uiteraard na de nodige instructies, de prefab elementen kan produceren. Denk hierbij wel aan houten kozijnen e.d. en niet op elementen gericht op de betonbouw.

U bent in staat goed te communiceren in goed Nederlands en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs zodat u in staat bent bij de werkplaats te komen.

We hopen uw interesse gewekt te hebben en zien uw C.V. graag tegemoet. Uiteraard zijn we bereid vragen van uw kant te beantwoorden en hopen u aan een mooie nieuwe uitdaging te mogen helpen voor de aankomende jaren.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: