U bekijkt de vacature:


Horecatopper gevraagd!

Geplaatst op: 21-02-21

Voor een horeca-onderneming die mede uitbater is van een sportvereniging zijn wij op zoek naar een serieuze horecatopper! Ben jij allround en vindt je het leuk te werken achter de bar, ben je klantvriendelijk, spring je graag bij in de catering en wil je het visitekaartje zijn van dit leuke bedrijf? Reageer zoeken wij jou!

 

We bieden een leuke afwisselende functie van 20-24 uur per week die bij voorkeur ingevuld wordt door 1 kandidaat maar ook te verdelen is onder twee medewerkers. Werken in de avonden en weekenden zijn voor jou geen probleem.

 

Een opleiding is geen vereiste, eventuele opleidingen kunnen in overleg worden verzorgd, werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré. De beheersing van de Nederlandse taal in deze functie is een eis.

 

Graag komen we met je in contact, aangezien diverse aspecten van deze functie flexibel zijn nemen we graag de details qua invulling en arbeidsvoorwaarden met je door, we zien graag je C.V. tegemoet en komen graag met je in contact.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: