Formulieren en documenten

Formulieren werkgevers.

ViaVia Personeelsdiensten biedt haar opdrachtgevers graag duidelijkheid en zekerheid inzake de Wet Keten Aansprakelijkheid. Daarnaast is het altijd fijn om als opdrachtgever van ViaVia Personeelsdiensten te weten waar u aan toe bent, voordat u zaken met ons doet. Zo komt u bij ons achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Wanneer u ons uittreksel van de Kamer van Koophandel wil bekijken dan klikt u Kamer van Koophandel   . Het uittreksel van de Kamer van Koophandel wordt door ons regelmatig vernieuwd en is nooit ouder dan 1 jaar.

Als organisatie hebben wij ons aangesloten bij de brancheorganisatie N.B.B.U., voor meer informatie over de N.B.B.U. klikt u HIER. Wij hanteren bij de levering van onze diensten ook de algemeen bekende en veel gehanteerde Algemene Voorwaarden van de N.B.B.U.. Om deze Algemene Voorwaarden te downloaden, te printen of te bekijken klikt u op deze link: Algemene Voorwaarden NBBU .

De Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst wordt aan iedere opdrachtgever maandelijks toegezonden, wilt u hem echter bekijken dan vindt u een exemplaar als u HIER klikt. Met dit formulier wordt de inlenersaansprakelijkheid beperkt.

Als uitzendorganisatie staan wij ingeschreven in het register van de Stichting Normering Arbeid.  Voor meer informatie over de Stichting Normering Arbeid klikt u HIER.

Onze G-rekening overeenkomst die wij gesloten hebben met de Belastingdienst biedt u extra zekerheid. Wij zullen onze relaties altijd een kopie G-rekeningovereenkomst doen toekomen. Wilt u de G-rekening overeenkomst nu al inkijken klik dan hier: G-Rekening Overeenkomst

Informatie Werknemers.

ViaVia Personeelsdiensten hanteert de C.A.O. van de N.B.B.U.. Dit biedt zekerheid voor onze medewerkers en biedt vooral duidelijkheid. Om de CAO in te zien klikt u hier: NBBU CAO voor uitzendkrachten 2013 .

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: