U bekijkt de vacature:


Beveiligingsmonteur (M/V)

Geplaatst op: 31-12-12

Beveiligingsmonteur

Voor diverse projecten in de regio Veenendaal is ViaVia Personeelsdiensten op zoek naar gecertificeerde beveiligingsmonteurs. Onze opdrachtgever is een bekende installateur van een breed assortiment elektronische installaties waarbij beveiligingsinstallaties tot de kern van de werkzaamheden behoren.

Voor een uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een volledig zelfstandig werkende monteur. Wij zoeken een gemotiveerde kracht die een nieuwe uitdaging zoekt in een branche waarin hij al de nodige ervaring heeft. U bent uiteraard flexibel en gemotiveerd en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging.  Naast het aanleggen van complete nieuwe beveiligingsinstallaties, wat mogelijk is in teamverband of compleet zelfstandig, verzorgt u ook het onderhoud aan de installaties bij bestaande klanten van onze opdrachtgever.

Werklocatie: U werkt voor onze opdrachtgever op diverse projecten in met name de regio Veenendaal/Ede maar ook hier buiten.

Opleiding/werkervaring: Wij zijn op zoek naar gecertificeerde beveiligingsmonteurs met MBV diploma, werkervaring is een pré maar geen eis. Aangezien het om het opleveren van gecertificeerde beveiligingsinstallaties gaat dient u als zelfstandig werkend monteur ook gecertificeerd te zijn.

Aanvang werkzaamheden: De werkzaamheden kunnen per direct aanvangen.

Duur van de werkzaamheden: De intentie is per direct een vast dienst verband bij onze opdrachtgever of indiensttreding na enkele maanden werkzaam geweest te zijn via ViaVia Personeelsdiensten B.V..

Wilt u in aanmerking komen voor deze vacature stuur ons dan direct uw C.V. via deze website of per e-mail!

 

 

Beveiligingsmonteur

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: