U bekijkt de vacature:


Assistent drogist

Geplaatst op: 28-02-13

Voor een drogisterij in Veenendaal is ViaVia Personeelsdiensten op zoek naar een gemotiveerde assistent drogist voor circa 15-20 uur in de week. Onze opdrachtgever is een zelfstandig drogist en heeft al jarenlang een goede en betrouwbare naam in Veenendaal. De opdrachtgever heeft een goede naam in de regio vanwege betrouwbare adviezen en goede service aan haar klanten. Uw collega’s zijn allen reeds langere tijd in dienst. Door extra werkzaamheden, zwangerschapsverlof e.d. is deze vacature beschikbaar gekomen.

Wie zoeken we?

We zoeken een gediplomeerd assistent drogiste m/v in de regio Veenendaal voor 15-20 uur per week. Onze opdrachtgever is 6 dagen per week open, van maandag tot zaterdag, en in overleg zal u worden ingepland. Bent u voor minder of meer uren beschikbaar dan staat een sollicitatie ook open, in overleg kan wellicht e.e.a. worden ingepland.  Wij zoeken kandidaten woonachtig in de regio Veenendaal of maximaal ca. 20 km. vanaf Veenendaal.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan bij een betrouwbaar bedrijf met een leuke groep collega’s. In eerste instantie is er sprake van een tijdelijke functie van ca. 6 maanden via een uitzendovereenkomst, daarna is afhankelijk van de mogelijkheden van de opdrachtgever verlenging van de overeenkomst of een vast dienstverband mogelijk.

Assistent drogist

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: