U bekijkt de vacature:


Afbouwtimmerman gevraagd!

Geplaatst op: 4-08-21

Wij zijn op zoek naar een afbouwtimmerman in de regio Veenendaal. Wij hebben meer dan voldoende werk maar wel bij een kleinere aannemer. Wij zoeken een timmerman die alle finesses van het afbouwen beheerst, de echte vakman. Dit kan overigens zowel in loondienst als ZZP’er. Niet het grove en grote nieuwbouwtimmerwerk maar u geniet van een mooie verbouwing, renovatie, etc. Bent u die echte vakman die wij zoeken?

De werkzaamheden betreffen werkzaamheden op projecten in de regio Veenendaal. De arbeidsvoorwaarden bespreken we graag met u net als de invulling van de werkzaamheden in een persoonlijk gesprek.

Wij zoeken een vakman, iemand die geniet van een mooi project met een goed eindresultaat! Wij bieden echter ook de mogelijkheid om ervaring op te doen wanneer je gemotiveerd genoeg bent om dit op te pakken.

U bent het visitekaartje van de onderneming, klantvriendelijk en netjes tegen klanten.

Wij hopen uw interesse gewekt te hebben, een vacature op papier is leuk, een goed gesprek veel beter. Graag komen wij met u in contact! Ook wanneer u aanvullende vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, wij beantwoorden ze graag!

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: