U bekijkt de vacature:


Wij zoeken timmerlieden!

Geplaatst op: 15-02-21

Wij zijn per direct op zoek naar timmerlieden in de regio Amsterdam, onze opdrachtgever verzorgd in deze regio nieuwbouwprojecten van fundering tot de afbouw en zoekt ook voor alle fases timmerlieden, zowel voor de ruwbouw, stelwerk, aftimmerwerk, er is dus voldoende te doen!

Bent u op zoek naar een leuke baan als timmerman en wilt u minimaal een lange tijd weer vooruit? Wij verzoeken u dan op deze vacature te reageren! We kunnen dus vanaf ruwbouw tot afbouw timmerlieden plaatsen, enkel of alleen, in loondienst of als ZZP.

Er is voor lange tijd werk met goede vooruitzichten maar dit is mede afhankelijk van eigen functioneren, de werktijden zijn conform bouw werktijden.

We zoeken ervaren timmerlieden met minimaal 2 jaar ervaring en afgeronde opleiding timmeren gezel, LTS timmeren of vergelijkbaar.

U bent in het bezit van eigen vervoer en kunt in de regio Amsterdam komen, u spreekt en schrijft goed Nederlands.

We hopen uw interesse gewekt te hebben en bieden een baan met goede arbeidsvoorwaarden, pensioen via Cordares/BPF Bouw. We zien uw reactie graag tegemoet.

Vind snel een baan:

Wil je snel een baan vinden? Typ hieronder waar je goed in bent en onze computer zoekt automatisch naar een geschikte baan voor je:

Onze laatste vacatures: